Expertise

HR

Medewerkers zijn bepalend voor het succes van een organisatie. Dat durven wij best wel te stellen. Wij zijn dan ook van mening dat goed werkgeverschap essentieel is. Medewerkers die op hun plek zitten en tevreden zijn, zijn de meest waardevolle medewerkers. Investeren daarin loont!

Wat we (kunnen) doen

Onze HR-geeqs weten alles van personele zaken en hoe deze optimaal te regelen. Dat begint bij werving en aanname en eindigt bij offboarding. En dan natuurlijk alles wat daar tussenin zit! En dat kan zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. We kunnen je adviseren over (her)inrichten van de bedrijfsstructuur of HR-afdeling, bijvoorbeeld. Maar we kunnen je ook ondersteunen bij je werving & selectie.

Een goed personeelsbeleid is wat ons betreft key in goed werkgeverschap en we kunnen je helpen deze op te stellen. Hoe ga je om met ziekteverzuim, ontwikkeling van je medewerkers, hun vitaliteit? Ook die vraagstukken lossen we graag voor en met je op.

Met de juiste mensen op de juiste plek, kun je veel bereiken. Wanneer je de kwaliteiten van medewerkers optimaal benut, is dat voor een organisatie het grootste goed.

Willeke Kerbusch, HR-adviseur

Let's meet!

Kunnen wij iets voor je betekenen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!