Meer over Geeqs

We geloven in synergie. Onze expertise en jouw organisatie komen samen in het beste resultaat.

Over ons

Geeqs bestaat uit een club van ruim dertig ervaren, enthousiaste en goed op elkaar ingespeelde experts. We geloven in de kracht van samenwerking. Onderlinge samenwerking intern, maar ook een goede samenwerking met opdrachtgevers en andere stakeholders. We zijn van mening dat we door het delen van een gezamenlijke drive kunnen zorgen voor plezier en daarmee voor het beste proces én eindresultaat. We houden van dynamiek, diversiteit en daadkracht. En dat zie je terug in onze werkwijze!

Over onze identiteit

Hier op de website kom je op meerdere plekken goudgele driehoekjes tegen. Dit driehoekje maakt ook onderdeel uit van ons logo. En met reden. Als je naar de foto hiernaast kijkt, begint je misschien al iets te dagen…

Een stukje historie

Onze organisatie bestaat al sinds 2012 maar hebben we in 2021 gerebrand. Sindsdien zijn we actief onder de naam Geeqs. In de ruim tien jaar dat we bestaan hebben we veel projecten mogen doen voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Onze naam en huisstijl zijn weliswaar in de loop van de tijd aangepast; ons dna niet. Nog steeds kenmerken we ons door onze no-nonsens mentaliteit!

Onze klanten

We werk(t)en onder anderen voor:

Meest recente case

2 juni 2023
Nieuwe signing
Lees verder
21 april 2023
Wij roeien mee tijdens het Drakenbootfestival
Lees verder
20 januari 2023
Over het ontstaan van de huisstijl
Lees verder