Case

Website & huisstijl

Klant

Nummereen

Branche

Kinderopvang

Ontwikkeling website

Nummereen Kinderopvang had behoefte aan een nieuwe website. De oude website voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen qua techniek en de vormgeving was niet meer helemaal up-to-date. Ook kon de gebruiksvriendelijkheid van de website een stuk beter; denk aan een eenvoudige en duidelijke structuur waardoor je minder hoeft door te klikken en informatie sneller vindbaar is. Kortom, de websites waren geen visitekaartje meer van de organisatie.

Geeqs ontwikkelde daarom in samenwerking met full service webbureau Yooker twee volledig nieuwe websites: de corporate website en de recruitmentwebsite. Op de corporate website vinden ouders alles over de organisatie en is het aanbod eenvoudig kunt vinden. Hiernaast vernieuwden we ook de recruitmentsite, daarop kunnen potentiële medewerkers alvast de sfeer proeven en eenvoudig solliciteren.

Nieuwe huisstijl

Met het vernieuwen van de websites hebben we ook de huisstijl opgefrist in samenwerking met Zipper. We kozen voor een kleine aanpassing in het logo: het geel is een tikje feller geworden; net iets meer van nu. Deze gele kleur is tevens de steunkleur die terugkomt op allebei de websites. Het is een opvallende tegenhanger van de andere (nieuwe) warme en rustigere kleuren. Voor de recruitmentwebsite kozen we gekozen voor een andere hoofdkleur, namelijk koraal. Door deze afwijkende kleur zie je als bezoeker duidelijk het verschil tussen de corporate website en de website voor nieuwe medewerkers.

Nummereen is blij met haar nieuwe frisse look, die perfect aansluit bij hun identiteit.

Andere cases

Implementatie personeelsapp

Nummereen Kinderopvang wilde graag zijn medewerkers verder faciliteren met een app. Wij verkenden...

Lees verder

Knowhouse was als startende organisatie nieuw in de branche van online onderwijs. Geeqs dacht mee...

Lees verder
Realisatie Fitprogramma           

Nummereen Kinderopvang is in 2019 uitgeroepen tot Vitaal Bedrijf. En niet voor niets, als werkgever...

Lees verder