Case

Implementatie personeelsapp

Nummereen Kinderopvang wilde graag zijn medewerkers verder faciliteren met een app. Wij verkenden op basis van de wensen en behoeften alle mogelijkheden en voerden gesprekken met diverse leveranciers om Nummereen vervolgens een concreet voorstel te doen. Ook de verdere implementatie met alles wat daarbij komt kijken regelden wij. Het resultaat? Een uitgebreide app die een week na lancering actief door alle medewerkers in gebruik was!
Klant

Nummereen

Branche

Kinderopvang

Alle informatie altijd en overal beschikbaar

Nummereen wilde graag stappen zetten in haar interne communicatie en deze nog verder optimaliseren. Daarom werd er gekozen voor een personeelsapp, die alle ca. 250 medewerkers toegang geeft tot onder andere nieuwsberichten, het rooster, fitprogramma en het personeelshandboek. Informatie en documenten die belangrijk en relevant zijn voor alle medewerkers maar die voor een pedagogisch medewerker, en dus met een beroep zonder computer, niet altijd eenvoudig en direct toegankelijk te maken zijn.

Wij richtten de app helemaal in en zorgden voor de lancering binnen Nummereen. Een personeelsapp is alleen waardevol als daadwerkelijk alle medewerkers deze actief gebruiken en we zorgden daarom voor draagvlak en enthousiasme door middel van duidelijke en motiverende communicatie. Het gevolg was dat na introductie van de app 100% van de medewerkers deze binnen een week actief gebruikte.

Andere cases

Knowhouse was als startende organisatie nieuw in de branche van online onderwijs. Geeqs dacht mee...

Lees verder
Realisatie Fitprogramma           

Nummereen Kinderopvang is in 2019 uitgeroepen tot Vitaal Bedrijf. En niet voor niets, als werkgever...

Lees verder
Projectmanagement opstart hotel

In het voorjaar van 2020 opende De Beerze zijn deuren. Een charmant boutique hotel met grand café...

Lees verder