Case

Realisatie Fitprogramma           

Nummereen Kinderopvang is in 2019 uitgeroepen tot Vitaal Bedrijf. En niet voor niets, als werkgever investeert deze organisatie doorlopend in de vitaliteit van haar medewerkers.
Klant

Nummereen Kinderopvang

Branche

Kinderopvang

Expertises

Fit en vitaal aan het werk

Nummereen Kinderopvang is van mening dat fitte medewerkers kinderen meer te bieden hebben. Zij investeert dan ook in de vitaliteit van haar medewerkers. Onder andere door middel van het faciliteren van diverse activiteiten en initiatieven op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Dit zogeheten fitprogramma verzorgt Geeqs. We onderhouden nauw contact met diverse aanbieders om elk kwartaal een uitdagende en afwisselende fitkalender te presenteren aan de medewerkers van Nummereen. Met webinars, clinic, sportlessen, tips en/of challenges… We hebben er plezier in om steeds weer een mooi programma te organiseren dat zoveel mogelijk medewerkers motiveert en stimuleert om lekker deel te nemen!

 

Programma op maat

In samenspraak met Nummereen zorgen we structureel voor een op maat gemaakt programma, afgestemd op de medewerkers van Nummereen Kinderopvang en de behoeften die er zijn. We leveren deze kant-en-klaar mooi opgemaakt aan zodat Nummereen deze direct kan verspreiden onder haar medewerkers.

Ik ben heel blij met het fitprogramma; het is voor mij echt een stok achter de deur!

Sanne, Pedagogisch medewerker Nummereen Kinderopvang

Andere cases

Implementatie personeelsapp

Nummereen Kinderopvang wilde graag zijn medewerkers verder faciliteren met een app. Wij verkenden...

Lees verder

Knowhouse was als startende organisatie nieuw in de branche van online onderwijs. Geeqs dacht mee...

Lees verder
Projectmanagement opstart hotel

In het voorjaar van 2020 opende De Beerze zijn deuren. Een charmant boutique hotel met grand café...

Lees verder