Case

Branding

Knowhouse was als startende organisatie nieuw in de branche van online onderwijs. Geeqs dacht mee over de positionering, maakte de website en houdt zich nu bezig met de branding van Knowhouse.
Klant

Knowhouse

Branche

Online onderwijs

Positionering en merkbekendheid

Knowhouse was met zijn diverse en groeiende aanbod van learnings een partij die klaar is om een plekje te veroveren op de markt. Het aanbod van Knowhouse kenmerkt zich door digital social learning. Alle trainingen worden aangeboden via deze relatief nieuwe en onbekende manier van leren. Daarmee stond Knowhouse voor een tweeledige uitdaging: enerzijds het merk Knowhouse positioneren en bekendheid geven en aan de andere kant óók digital social learning toelichten en bekendmaken.

Geeqs dacht mee over de site en ontwikkelde deze van a tot z, inclusief realiseren van de content. Daarnaast maakten we een plan voor de branding van Knowhouse.

Praktische uitvoering

We adviseerden Knowhouse over hoe zij optimale zichtbaarheid kunnen creëren bij de doelgroep zonder meteen een torenhoog budget nodig te hebben. Ook gaven we vervolgens praktische uitvoering aan dit plan door te zorgen voor content voor op de socials en het maken van een online brochure.

Andere cases

Implementatie personeelsapp

Nummereen Kinderopvang wilde graag zijn medewerkers verder faciliteren met een app. Wij verkenden...

Lees verder
Realisatie Fitprogramma           

Nummereen Kinderopvang is in 2019 uitgeroepen tot Vitaal Bedrijf. En niet voor niets, als werkgever...

Lees verder
Projectmanagement opstart hotel

In het voorjaar van 2020 opende De Beerze zijn deuren. Een charmant boutique hotel met grand café...

Lees verder