Case

Implementeren intranetomgeving

Avem Kinderopvang stond met ruim vijftig locaties voor de uitdaging om alle pedagogisch medewerkers op die diverse locaties goed en gelijktijdig te kunnen bereiken op de werkvloer.
Klant

Avem

Branche

Kinderopvang

Altijd actuele informatie op de groep

Avem benaderde daarom Geeqs om mee te denken over het opzetten en uitrollen van een op maat gemaakt laagdrempelig platform, Kiwik genaamd. Kiwik is een digitaal informatie- en communicatieplatform dat de pedagogisch professionals van Avem op de groep gebruiken om hun werk optimaal uit te voeren. De insteek van Kiwik is dat pedagogisch medewerkers altijd de meest actuele informatie snel en goed kunnen vinden.

 

zodat ze zich zoveel mogelijk op de kinderen kunnen focussen.Geeqs begeleidde het opzetten en implementeren van Kiwik binnen Avem. Dat deden we door een werkgroep samen te stellen met daarin professionals van Geeqs èn Avem. Zo zorgden we ervoor dat het platform helemaal ingericht werd naar de wensen van Avem.

Kiwik heeft veel opgeleverd. Zo is er ‘rust’ gekomen in de GGD-inspectierapporten, pedagogische werkplannen etc. Pedagogisch medewerkers hebben met een druk op de knop de beschikking over de meest actuele versies en dat is prettig.

Wencke Toemen, Gebiedsleider bij Avem

Andere cases

Implementatie personeelsapp

Nummereen Kinderopvang wilde graag zijn medewerkers verder faciliteren met een app. Wij verkenden...

Lees verder

Knowhouse was als startende organisatie nieuw in de branche van online onderwijs. Geeqs dacht mee...

Lees verder
Realisatie Fitprogramma           

Nummereen Kinderopvang is in 2019 uitgeroepen tot Vitaal Bedrijf. En niet voor niets, als werkgever...

Lees verder