Case

Bepalen strategie

Nicole van Beers is ontwerper. Als ‘eenpitter’ vindt zij het af en toe fijn om eens te sparren. Niet vakinhoudelijk, maar juist over ondernemerschap en strategie. Eind 2020 nam zij contact op met Geeqs, met het doel zichzelf verder te ontwikkelen in het ondernemerschap en de koers te bepalen van haar bedrijf.
Klant

Nicole van Beers

Branche

Interieurontwerp

Expertises

Sparringpartner

Nicole van Beers : “Als zzp-er is het net zo belangrijk als voor een groot bedrijf om een goed beeld te creëren van je toekomstplannen. Mijn vraag aan Geeqs concentreerde zich op ondernemerschap en toekomststrategie. In een aantal sessies bepaalde ik met Geeqs waar de behoeftes lagen, en zijn we een kortdurend traject in gegaan. De PPA test leverde me direct veel bruikbare informatie op. Ik ontdekte dat wat ik op gevoel deed al die jaren te vertalen is naar werksterkten en persoonlijke waarden.
Het inzicht in mijn werksterkten zorgt ervoor dat ik daadkrachtiger ben gaan werken. Daar pluk ik als ondernemer nu elke dag de vruchten van. Het heeft me ook enorm gesterkt in het schrijven van een gedegen toekomstplan. In Geeqs vind ik een sparringpartner die vertrouwd aan voelt, maar ook scherp, en recht door zee de juiste vragen stelt en daarmee inzichten terug geeft.”

Andere cases

Implementatie personeelsapp

Nummereen Kinderopvang wilde graag zijn medewerkers verder faciliteren met een app. Wij verkenden...

Lees verder

Knowhouse was als startende organisatie nieuw in de branche van online onderwijs. Geeqs dacht mee...

Lees verder
Realisatie Fitprogramma           

Nummereen Kinderopvang is in 2019 uitgeroepen tot Vitaal Bedrijf. En niet voor niets, als werkgever...

Lees verder