Case

Upgraden intranetomgeving

Interne communicatie vormt een belangrijke basis binnen een organisatie. Extern winnen = intern beginnen. Bij een organisatie met meerdere locaties én vooral werknemers die geen kantoorbaan (en dus mail of pc) hebben, is het extra belangrijk om een goed communicatiemiddel te ontwikkelen dat laagdrempelig toegankelijk is. Een intranetomgeving kan dan een oplossing zijn. En natuurlijk liefst een omgeving die qua gebruiksgemak en look & feel aansluit bij de gebruikers
Klant

Nummereen Kinderopvang

Branche

Kinderopvang

Een nieuwe jas voor Kiwik

Binnen Nummereen Kinderopvang is Kiwik een belangrijk communicatiekanaal. Deze intranetomgeving is toegankelijk via de iPads op de groepen en geeft toegang tot onder andere de persoonlijke mailbox van iedere collega, tot diverse forums, het handboek en werkinstructies. Het vormt, samen met de personeelsapp, de basis van alle communicatie van en naar de pedagogisch professionals.

Het is dan ook belangrijk dat zo’n intranetomgeving gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is. Nummereen had daarbij nog een derde specifieke wens: Kiwik moest qua design worden afgestemd op de vormgeving van de personeelsapp. Dat zijn de medewerkers immers gewend en is bovendien lekker eenduidig. Wij zorgden ervoor dat Kiwik, eerder door ons ontwikkeld en geïmplementeerd, een compleet nieuwe jas kreeg!

Andere cases

Implementatie personeelsapp

Nummereen Kinderopvang wilde graag zijn medewerkers verder faciliteren met een app. Wij verkenden...

Lees verder

Knowhouse was als startende organisatie nieuw in de branche van online onderwijs. Geeqs dacht mee...

Lees verder
Realisatie Fitprogramma           

Nummereen Kinderopvang is in 2019 uitgeroepen tot Vitaal Bedrijf. En niet voor niets, als werkgever...

Lees verder